tirsdag 15. mars 2011

Innbakte pølser

Dette trenger du:
ca.6 dl hvetemel
1 pakke gjær (tørrgjær)
1/2 teskje salt
2,5dl lunket vann
1 dl matolje




Slik gjør du:
1.Ta saltet, melet og gjæret i en bolle
2.Varm opp vannet til ca 40grader,hell i matoljen
3.Hell det bløte i det tørre og rør godt rundt med en tresleiv
4.Kansje du må ha mer mel?
5.Ta deigen ut på en benk eller et bord og kna den.
6.Nå skal deigen heve (ca.10-30min)
7.Etter hevingen skal du kjevle deigen til en rund ¨pizzabunn¨
8.Del ¨pizzaen¨ i åtte trekanter.
9.Legg en pølse i hver trekant og rull den sammen.
10.Legges på en stekeplate,med bakepapir.
11.Heves igjen(etterheving)
12.Pensles med egg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar